Nieuwe blogs

Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden.

info@wouterturkenburg.nl

 

Ja, hou mij op de hoogte

Klik op 'Ja, hou mij op de hoogte' en vul het Contactformulier in

Blog

Woorden. Heel moderne website, zoals mijn nichtje Roosje uit Berlijn ze maakt, kennen geen zinnen. Alleen maar woorden. Teksten op een website moeten inderdaad niet al te lang zijn. Drie of vier zinnen in één alinea is lang genoeg.

Soms kunnen teksten op het web wat langer zijn. In een blog, bijvoorbeeld. Een weblog belicht een aansprekend onderwerp van een aantal kanten, is voorzien van een vlotte introductie en een puntige staart. Zoiets vraagt om langere zinnen en dus meer tekstruimte.

Mijn weblogs laten Joomla van een andere kant zien. Ze gaan niet over op welke knoppen te drukken om een Joomla website nog mooier, beter en sneller te maken. Ze gaan over wat mensen met Joomla doen.


 

Van Keverspecialist naar Netspecialist

Een ‘Joomla-fan’ is hij niet. De backend van Joomla vindt Mindert Aardema te bewerkelijk en nodeloos ingewikkeld. Sommige knoppen zitten op onlogische plekken en van al die updates krijgt hij de kriebels. Toch moet Mindert toegeven dat Joomla eigenlijk wel het beste content management is dat er bestaat. Met de extensies die in aantal blijven groeien en steeds beter worden heeft Joomla een sterke troef in handen. Ook voor de Joomla gemeenschap die professioneel, hecht en sympathiek is, heeft hij veel respect.

Deze website is in aanbouw.