Deze website?

Je kijkt nu naar mijn persoonlijke website die vooral gaat over jazz. Misschien vind je jazz leuk, misschien ook niet. Klik een beetje rond op mijn website om inzicht te krijgen in wat je met een Joomla website zoal kan. Een beetje ja, wat dit is een zeer eenvoudige website. Die van de New York Times is ook en Joomla website en die is heel wat ingewikkelder. Klik maar eens op deze link en scrol helemaal naar beneden om te zien hoe uitgebreid het allemaal kan worden.

Joomla?

Joomla: al 15 jaar bouw ik websites met dit digitale gereedschap. Voor gewone mensen zoals jij en ik, voor verenigingen, voor organisaties en internationale netwerken. Websites zijn nooit af. Sinds kort is er een nieuwe versie Joomla die het nog makkelijker maakt een website aan te passen zodra dat nodig is. Dat is de kracht van Joomla, dat is wat Joomla voor heeft op andere systemen. En de grote veiligheid

Wat kost het?

Hollandse vraag met een Hollands antwoord: minder dan het verlies dat je hebt als je geen Joomla website hebt. Het hangt er natuurlijk allemaal van af van wat en hoeveel je wil. Een Joomla website laten maken en zelf of samen met mij beheren is zeker niet duur.

Iets meer over een Joomla website

Een Joomla website kent een voorkant en een achterkant. Aan de voorkant zie je de website zoals die op het internet staat. Aan de achterkant, die je alleen op je eigen computer ziet als je bent ingelogd, kun je de website beheren en aanpassen. Je kunt het zo eenvoudig en ingewikkeld maken als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld bezoekers van jouw website zich laten inschrijven zodat je kunnen inloggen. Daarmee worden ze gebruikers van de website en krijgen ze meer informatie te zien.

Joomla is opgebouwd met modules, met digitale bouwstenen. Er komen voortdurend steeds meer gratis en betaalde modules bij die je kunt downloaden van de Joomla Extensions Directory. Met die modules kun je je website naar eigen inzicht uitbreiden. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.